οσα πρεπει να γνωρiζετε για την

Ατομική Συμβουλευτική

Συμβουλευτική θεραπεία

Η συμβουλευτική αποτελεί μία σύντομης διάρκειας θεραπεία εστιασμένη στο πρόβλημα κάθε φορά. Εδώ, το άτομο καλείται να ανακαλύψει και να βελτιώσει τις δυνάμεις του, ώστε να αποκτήσει τις απαιτούμενες κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες για να μπορεί να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του περιβάλλοντός του. Εστιάζει στην επίλυση του προβλήματος και στη λήψη αποφάσεων.

Η συμβουλευτική επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα θέματα που απασχολούν τον ενδιαφερόμενο στην καθημερινή του ζωή και στους εναλλακτικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να τα διαχειριστεί αποτελεσματικά, πάντα σε συνάρτηση με τις συνθήκες που υπάρχουν και την ιδιοσυγκρασία του.
Image

Η συμβουλευτική απευθύνεται σε όλους!
παιδιά, εφήβους & ενήλικες

Image

Συμβουλευτική για παιδιά

Τα παιδιά καθημερινά κατακτούν καινούριες γνώσεις με πολύτιμους συνοδηγούς τους γονείς και αργότερα το σχολείο. Η οικογένεια παρέχει ασφάλεια , συνεχή υποστήριξη και πάνω απ’ όλα άνευ όρων αγάπη. Η συμβουλευτική συμβάλλει στην ενίσχυση των δεσμών της οικογένειας.
Image

Συμβουλευτική για εφήβους

Καθώς η εφηβεία είναι η μετάβαση από την παιδική στην ενήλικη ζωή, συμβαίνει πλήθος σωματικών, γνωστικών και συναισθηματικών αλλαγών που προκαλούν σύγχυση στον έφηβο. Η συμβουλευτική μπορεί να βοηθήσει στην ομαλότερη αυτή μετάβαση.
Image

Συμβουλευτική για ενήλικες

Καθημερινά βιώνουμε στρεσογόνες καταστάσεις, στις οποίες ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά, άλλοι καταβάλλονται περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Η συμβουλευτική παρέχει βοήθεια για την καλύτερη αντιμετώπισή τους και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία

Χαρίκλειας Δασκαλάκη 28, Ρέθυμνο

6973 376782

despina2807@yahoo.gr

Ακολουθήστε με

Copyright © 2023

Design & Development By ippokampos.net

6973376782 Χαρίκλειας Δασκαλάκη 28